Melkein matkalla Nepaliin

Miksi ihminen asuu näin pohjoisessa tähän aikaan vuodesta? Kuka tuli tänne ensimmäisenä ja päätti, että paikka on asumiskelpoinen, ja milläköhän perusteella? That I don't know.  

Mutta. Aina voi varata lentoja! Lähdemme Nepaliin. 

Kunnianosoituksena vanheneville kehoillemme emme varanneet niitä kaikista halvimpia ja pisimpiä lentoja. Emmekä kaikista suorimpia, koska ei tässä vielä kuitenkaan niin vanhoja olla.

Oikeasti emme uskaltaneet ostaa kaikista halvimpia lentoja, koska Malesian Airlinesilla lentäminen tuntui liian pelottavalta ajatukselta jopa minulle. En kauheasti mietiskele elämän turvallisuuskysymyksiä, se on Anssin hommia. Nyt ajatus malesialaiskoneella lentämisestä ahdisti. Nepaliin menemisessä on tarpeeksi jännityskertoimia, en tarvitse niitä meno- ja paluumatkalle.

Lennämme Etihad Airwaysilla. Olen kuullut yhtiöstä paljon hyvää, ja Anssi tsekkasi sen olevan maailman kahdeksanneksi turvallisin lentoyhtiö.  Minun mielikuvissani koneessa on arabimeininki ja siellä puhaltaa aavikkotuuli. Ehkä tarjolla on taateleita ja minttuteetä.