MukanasComment

Mikä soi vuonna 2015

MukanasComment

Jos loppuvuoden suunnitelmiin kuuluu automatka, pistä tämä lista soimaan. Koottiin siihen meidän soittimissa eniten soitetuimpia biisejä, jotka on julkaistu erinomaisena vuonna 2015. Voi kauhia miten näihin kaikkiin liittyy muisto! Näiden kuunteleminen tuntui samalta kuin vanhan päiväkirjan lukeminen, mutta ilman voimakasta myötähäpeää itseään kohtaan.

Jukan ja Jytämimmien keikalle päädyimme vahingossa Inarissa, kun olimme tekemässä siellä oikeita töitä. Keikka oli Papanassa ja heillä taisi olla jopa savukone...en ole tästä mielikuvasta varma, mutta se sopisi Jukalle, jytämimmeille ja Papanan imagolle.  

Yonan keikkaa emme ehtineet katsoa loppuun Hailuodon Bättre Folkissa, koska piti ehtiä mantereelle lähtevään lauttaan. Bättre Folk oli meikän eka festarikokemus, ja nukuttiin oikeaoppisesti teltassa yksi yö. Sen jälkeen pystyi jo toteamaan, ettei tämä ole mun juttu. Seuraavaksi illaksi ajoimme iskän luo, Yona sai soida taustalla.

Hui, mikä vuosi! Toivottavasti ensi vuodesta tulee hyvä musavuosi, ettei meillä lopu autossa kuunteleminen. Varmasti tullaan taas istumaan siinä ja lentokoneissa takapuolemme kipeiksi. 

 

Jos soitin ei jostain syystä toimi, tämä linkki vie sinut soittolistan äärelle: https://open.spotify.com/user/annaelisaruohonen/playlist/1DYAKLAa3ZlvQVBp0UIXEt